Om ViadaniaBliv medlemNetværkNyhederAktiviteter
StuderendeSamarbejdeUddannelse og institutioner
Viadanias traineeprogram
Sidst rettet: 21. april 2016
5 års erfaring på 2 år
For at øge interessen for vejsektoren, har der de sidste par år kørt en traineeordning, som er administreret af VEJ-EU (Vejsektorens Efteruddannelse) i samarbejde med branchens større firmaer.
Forløbet betyder, at virksomhederne får flere medarbejdere med kendskab til sektoren på alle pladser rundt om bordet. Eller sagt med andre ord, at du som nyuddannet får indsigt i de mange faser og områder inden for sektoren. Det er ideen, at de enkelte trainees, så vidt muligt, under deres forløb skal arbejde både i det offentlige og i private virksomheder og med forskellige fagområder.

Hver trainee ansættes for 2 år i VEJ-EU, og i den periode skal vedkommende være beskæftiget i 3 forskellige jobs á 8 måneders varighed. Jobbet er fordelt på tre forskellige virksomheder med forskellige tilgange til vejsektoren. Til hvert job er der lavet en job/udviklingsplan, så traineen kan se hvilke arbejdsopgaver der ligger.

Målgruppen
Er nyuddannede civil- og diplomingeniører, som har uddannelse inden for sektorens fagområder. Uddannelsen bør være afsluttet indenfor de seneste 12 måneder. Der knyttes en kontaktperson fra VEJ-EU til hver trainee og virksomhed. Det skal sikre en god dialog mellem alle parter.

Vil du have tjekket din ansøgning, inden du søger stillingerne?
Ønsker du at få et læst, kommenteret eller tjekket din ansøgning, så send os en mail på info@viadania.dk, så hjælper vi dig med at finpudse og rette din ansøgning eller dit CV.
Studerende

/ Ledige praktikpladser
/ Viadanias traineeprogram
/ Karriereliste: Virksomheder i infrastrukturen
/ Fonde og legater
/ Uddannelsesmuligheder
/ Guide til ansøgning og CV
Samarbejde

/ Opret praktikstillinger
/ Bliv gæsteunderviser
/ Bliv en del af traineeprogram
/ Bliv medlem af Viadania
Uddannelse

/ Afholdte gæsteforelæsninger
/ Udflugter/besøg en byggeplads
/ Hjælp til projektemner
Viadania

/ Om projektet
/ Netværk
/ Nyheder
/ Aktiviteter
/ Kontakt os